Skip to main content
Logo print

Autoriserte forhandlere | Legrand Norway

Elbilladeløsninger fra en ekspert på området, enkelt og trygt

Våre sertifiserte og erfarne partnere vil sørge for at laderen din installeres trygt og at du kan bruke den når du trenger det.


Enston sertifioima

Våre Certified by Ensto-autoriserte forhandlere er nøye utvalgte toppelektrikere hvis selgere og installatører er opplært og sertifisert i Enstos ladesystemer for elbiler for borettslag og private hjem. Certified by Ensto-autoriserte forhandlere opererer i hele Finland.

En autorisert Ensto-forhandler av ladesystemer for elbiler tilbyr ladeløsninger for elbiler fra behovsvurdering og installasjon til utvidelse av ladeinfrastrukturen. I tillegg er de partneren din gjennom hele levetiden til systemet for lading av elektriske kjøretøyer. Kort sagt tilbyr vi ferdige løsninger for lading av elbiler – alt under ett tak!

Vurderer du et ladesystem for et borettslag eller en enebolig? Ta kontakt med en av våre autoriserte forhandlere i dag!

Kotilataus

En løsning for lading av el-biler for privatboliger

Ensto One Home er egnet til å lade alle vanlige elektriske kjøretøy, siden ladestasjonen kommer med en fast kabel på 5 m med type 2-kontakt, og en holder som er praktisk plassert midt i lysringen. Det tar bare et øyeblikk å konfigurere laderen, og driftsstrømmen kan tilpasses med Ensto Charger Control-appen etter behov. Appen lar deg også starte og stoppe ladingen når lademetoden er valgt (krever autentisering for sikkerhet). Disse tre enkle trinnene lar deg ha et enkelt og trygt Ensto One Home ladesystem for privatboligen:

  1. En behovsanalyse, dvs. en undersøkelse av ladekapasiteten til ladestedet og elektriske installasjoner. 
  2. Installasjon av laderen og eventuelt annet nødvendig elektrisk arbeid.
  3. Utplassering av ladestasjonen: programmering og nedlasting av Ensto Charger Conrol-appen til brukerens telefon og instruksjoner om bruken.
Taloyhtiössä lataus

Et smart ladesystem for elbiler for borettslag

En autorisert forhandler er din pålitelige og profesjonelle partner i alle faser av anskaffelse og oppsett av ladesystemet. Første steg i anskaffelsen av ladeutstyr til borettslag er en behovsvurdering, som gjorde borettslaget i stand til å bevege seg mot å skaffe ladesystemet. 

Følg de vanlige trinnene nedenfor, så vil du kunne samarbeide med den autoriserte forhandleren til å planlegge det best egnede ladesystemet for bygningen din:   

  1. behovsanalyse for boligselskapet
  2. valg av ladeutstyr
  3. installering
  4. utplassering av utstyret, inkludert prøvedrift og distribusjonsmål samt instruksjoner om bruk
  5. vedlikehold
  6. utvidelse av ladeinfrastrukturen