Skip to main content
Logo print

Utendørsbelysning | Legrand Norway

Enstos løsninger for utendørsbelysning er varige og av høy kvalitet

Ensto tilbyr i samarbeid med Schréder verdens største utvalg av produkter for utendørsbelysning. Schréders omfattende produktspekter står til din disposisjon, og utvider Enstos serie med utendørsbelysning til vei-, gate-, by- og parkbelysning, samt idrettsbane-, tunnel- og aksentbelysning. Enstos overlegne utvalg av armaturer sørger for at du garantert finner langvarige løsninger for prosjektet. Les mer om løsningene våre med hjelp av en Legrand belysningsekspert.


Puistotie
Värillä valaistu rakennus
Parkkipaikan valaistus

Omfattende kontrollmuligheter

 • Lampespesifikk dimming på kveldstid
 • Lampespesifikk Sirius BLE Bluetooth fjernkontroll (i samarbeid mellom Schréder og LG)
 • Zhaga-kontakter i henhold til standarden ZD4i
  Trådløse kontroller
  Sensorløsninger
 • NEMA 7-pinners kontakt
 • Schréder Owlet IoT fjernkontroll-løsninger
 • Philips CityTouch Ready-partner

Hjelp til planlegging og implementering

 • Lysberegninger og nedbetalingsberegninger
 • Produktstøtte – lysfordelingsfiler, brosjyrer, sertifikater
 • Begrenset utvalg også PÅ LAGER
 • Tilpassing av belysning
 • Schréder Dialux Plug-in
  Du kan laste ned Schréder Dialux Plug-In
  her.

Finsk riksvei 1/ Europavei E18, Salo

Bytte motorveibelysningen ved krysset i Ruoksmäki. Utskifting av gamle utladningslamper med energieffektive AMPERA-armaturer, samtidig som lysnivået forbedres.

LES OM PRODUKTENE

Finsk riksvei 4/ Europavei E75, Äänekoski

Bygging av belysningen av den renoverte og omjusterte motorvei 4 med Ampera-armaturer i Äänekoski. Ampera ga energieffektiv, enhetlig og sikker belysning.

LES OM PRODUKTENE

Piispankatu-miljøet, Turku

Lysoppgradering med Citea-lys, inkludert utskifting av lyktestolper. Citea-lys ble valgt for sin elegante og tidløse design og dets brede utvalg av optikk og flomlysalternativer.

LES OM PRODUKTENE

Äijälänranta, Jyväskylä

Belysningen i boligmesseområdet 2014 ble erstattet med Teceo-armaturer. TECEO ble valgt fordi de hadde egnet design og et bra forhold mellom pris og ytelse. Belysningen ble installert i henhold til kravene fra byen Jyväskylä, med en fargetemperatur på 3000 K.

LES OM PRODUKTENE

Lepola, Järvenpää

I flere år har lyset i Lepola-området blitt levert av Hestia. Hestia var et utmerket valg for området, både teknisk og designmessig.

LES OM PRODUKTENE

Kauniainen

Utskifting av belysning i Kauniainen høsten 2020 ble utført med Schréders nye Izylum-modell. Izylum tilfredsstilte klientens krav, takket være de tekniske spesifikasjonene og glimrende energieffektivitet.

LES OM PRODUKTENE

Hämeenkatu-belysning, Lahtis

I Lahti ble de gamle gatelysene erstattet av energieffektiv LED-teknologi. Citea ble valgt på grunn av mekanismen for å feste ledninger og optikk. Resultatet ble grensebelysning langs gaten, der lyset ikke "slapp ut" til veggene og vinduene i de omkringliggende bygningene.

LES OM PRODUKTENE

Barnehage, belysning av tun, Pieksämäki

Tunet til den nye barnehagen i Pieksämäki ble opplyst med Enstos Saga-belysning. Ensto Saga har glimrende lyseffekt og optiske egenskaper, som sikrer jevnt og tilstrekkelig lys for barnas lekeplass.

LES MER OM ENSTOS PRODUKTER

Käppärä kirkegård, Pori

I Pori ble belysningen i Käppärä-kirkegården fullstendig fornyet. Belysningen de valgte var Ensto Opera, med en Ensto Saga-søyle. Ensto Opera-lampen og Ensto Saga-søylen utgjør en rimelig, men godt ferdig pakke.

LES MER OM ENSTOS PRODUKTER

Laihalampi-parken, Mikkeli

Laihalampi-parken i Mikkeli ble opplyst med Zela-parklys. Zelas indirekte lyseffekt sørger for ensartet og behagelig belysning. Den varme og koselige atmosfæren ble styrket ved å velge en fargetemperatur på 3000 K.

LES OM PRODUKTENE