Skip to main content
Logo print

Merkevarer | Legrand Norway

Merkevarene våre taler til deg

Merkevarene våre – generalist eller spesialist, lokale, nasjonale eller globale – er anerkjent som foretrukne gjennom hele økosystemet vårt. Hver eneste dag velger distributører, montører og sluttbrukere løsninger Legrand, solgt under rundt 80 ikoniske merkevarer.


Legrand logo

Legrand


Legrand, verdens ledende leverandør av fester og systemer for kabelføring, tilbyr et bredt utvalg av integreringsløsninger for bruksområdene dine.

Ensto logo

Ensto


Ensto Building Systems produkter for elektrifisering, belysning og lading av elektriske kjøretøyer selges under merkevaren Ensto. Ensto Building Systems er et finsk teknologifirma med over 60-års erfaring innen å gjøre livet enkelt, trygt og bærekraftig. Ensto Building Systems er nå del av Legrand-gruppen.

Netatmo logo

Netatmo


Netatmo er kjent for enkle og smarte produkter som gjør ethvert hjem tryggere og mer komfortabelt. Gjennom partnerprogrammet «With Netatmo» utvikler vi intelligente løsninger som kan integreres i hjemmets infrastruktur. Netatmo-merkevaren ble del av Legrand i 2018, og har gjort Legrand til et formidabelt navn på smarthjem-markedet.

Bticino logo

Bticino


BTicino er en velkjent og vellykket merkevare i over 60 land. BTicino har flere fabrikker og produksjonsanlegg, med det største i Italia. Firmaet har vært del av Legrand-gruppen siden 1989.

Zucchini logo

Zucchini


Zucchini er et italiensk firma som spesialiserer seg på å produsere samleskinner og transformatorer, og har vært del av Legrand-gruppen siden 2005. Vi bidrar til å finne integrerende løsninger som holder vedlikeholdskostnadene nede og optimerer logistisk koordinasjon. Zucchinis produkter er enkle og raske å installere

Raritan logo

Raritan


Raritan leverer løsninger for strømstyring til datasentre og serverkabinetter. Disse inkluderer PDU-er for smartstrøm, overføringssvitsjer, kabinettkontrollere, sensorer, konsollservere, tastaturer, svitsjer for video og KVM-over-IP. Raritans prisvinnende løsninger har hjulpet firmaer til å bedre energieffektiviteten, driftspåliteligheten og produktiviteten i over 60 000 virksomheter og 76 land.

Minkels logo

Minkels


Minkels er en global produsent og leverandør av førsteklasses løsninger for datasentre. Minkels produkter er anerkjent for at de er unike og fleksible. Kundene våre kan stole på våre førsteklasses modulære løsninger for datasentre til å tilfredsstille deres stadig vekslende og spesifikke forretningsbehov.