Skip to main content
Logo print

Hjemmelading | Legrand Norway

Finske løsninger for lading av elektriske kjøretøyer, for private hjem og boligselskaper

Leter du etter en pålitelig og intelligent ladeløsning for en enebolig eller et boligselskap? Den finske Ensto One-produktserien gjør det enkelt, effektivt og trygt å lade en elbil, uansett forhold, både for privat og delt lading. Oppdag de forskjellige strømalternativene og de mange smarte funksjonene til laderne våre. Våre sertifiserte partnere sikrer at Ensto One dekker ladebehovene dine både nå og i fremtiden.


Kotilataus

Ensto One Home for eneboliger

Designet for boligbruk, er Ensto One Home et helt nytt nivå av bekvemmelighet for å lade ditt elektriske eller hybride kjøretøy. Ensto One Home er mer effektiv og smartere enn noensinne, og tilpasser seg smidig til dine behov – selv med en mindre elektrisk tilkobling og begrenset strømkapasitet. Smart lokal laststyring holder ladingen effektiv i alle situasjoner, slik at du også kan bruke andre elektriske apparater i hjemmet samtidig uten å bekymre deg. Timeren gjør at du kan dra nytte av strømmen om natten eller de timene der strømmarkedet tilsier at strømmen er billigst. I tillegg lar Ensto Charger Control-appen deg tilpasse ladestrømmen fra smarttelefonen. Et finsk produkt er alltid det tryggeste og mest bekymringsfrie valget!

Lataus taloyhtiössä

Ensto One for delt lading i borettslag

For borettslag og delt lading er vår løsning den enkle, smarte og sikre Ensto One, som har en rekke strømalternativer. Ved hjemmelading kan ladestasjonen utstyres med et skybasert operativsystem for å overvåke ladere og brukere samt for administrering. Ensto One er en sikker plattform for bedriftsspesifikk lading i årene som kommer. Det finnes to laderalternativer – begge er stilige og slitesterke. Ensto One er best egnet for borettslag der det er flere brukere av ladestedet. Ensto Wallbox, derimot, er en modulær løsning for lading av to-seters elektriske kjøretøy. Den har et kompakt og brukervennlig design som gjør den til et perfekt valg for daglig lading.

Ensto One Home asennuskuva

Løsninger for lading av elektriske kjøretøyer fra en sertifisert partner

For å kjøpe en ladestasjon, ta kontakt med en partner som er sertifisert og opplært av Ensto. På denne måten kan du sikre at ladestasjonen dekker behovet til eiendommen og brukerne både nå og i fremtiden. Vår partner vil også håndtere installasjonen trygt og på en slik måte at strømbelastningsstyring sikrer at den mest effektive ladekraften alltid er tilgjengelig.

Ensto One asennuskuva

Fleksibilitet for ulike installasjonsmetoder

Fagfolk er henrykt over hvor lett det er å installere Ensto One ladestasjoner, standarden for produsentens støtte og systemets smidighet for forskjellige installeringsmetoder og -variasjoner. Design og installasjon forenkles av den tekniske støtten og nærheten produsenten tilbyr. En hjemmelader laget i Finland kan også uten reservasjoner anbefales for bruk av forbrukere, på grunn av dens elektriske- og brannsikkerhet. Bestill din fra en av Enstos sertifiserte partnere – inkludert installasjon!

Enkel lading i hjemmet og bekymringsfri kjøring


Produktserien Ensto One er vår respons på den voksende populariteten av elbiler og lading hjemme. Både privatboliger og borettslag har behov for brukervennlig, trygg og effektiv lading. Uansett hvor den brukes må laderen også kunne tåle tidens tann og variable værforhold. Basert på disse vurderingene har vi utviklet og produsert Ensto ladesystemer i over ett tiår. Vi er tett involvert i veksten av elektronisk transport og i å fremme bærekraftige løsninger.