Skip to main content
Logo print

Smarthjem | Legrand Norway

Smarthjem

Gjør hjemmet ditt smartere med våre tilkoblede løsninger. Smarte tilkoblede enheter lar deg leve livet du ønsker i hjemmet ditt, uten å måtte gjøre ekstra endringer. Et smarthjem tilpasser seg alle livets større faser. For alle leiligheter, hus, pleiehjem og aldershjem – du finner alltid en ideell løsning for beboernes behov. Det store utvalget av frittstående og integrerte løsninger gjør Legrand til det beste valget på markedet.


Älykäs koti

Fordelene med et tilkoblet hjem


Et hus er ofte en av de mest verdifulle tingene folk eier, så de ønsker å ta godt vare på det. Et Internett-tilkoblet hjem, dvs. et smarthjem, tilbyr beboerne nye måter å nyte livet på:

  • Det gjør livet enklere og mer komfortabelt
  • Det gir dem ro til sinns
  • Det tar vare på beboerne
  • Det tilbyr hjelp ved behov

Vi tilbyr et utvalg av løsninger som forbedrer komforten og tryggheten til sluttbrukerne og hjelper dem til å spare strøm.

Älytuotteet

Bygge et smarthjem


Dette er hva vi må vurdere når vi bygger et virkelig smart hjem:

  • utstyret må være enkelt å installere og klart for bruk umiddelbart
  • enhetene må kunne kommunisere med tredjeparts produkter for å skape et komplett økosystem for smarthjemmet
  • Du kan stole på at en ekspert som Legrand tilfredsstiller standardene dine for sikkerhet og utvikling

Legrand hjelper deg å transformere hjemmet til et smarthjem og tilbyr et bredt utvalg av smarte produkter og applikasjoner.

Smarthjem-produkter

Netatmo Pro

Netatmo Pro

Netatmo Pro-serien består av unike smartenheter som kan brukes alene eller integreres i et smarthussystem. Netatmo-produktene er kompatible med ulike plattformer som Google Home, Apple Home Kit og Amazon.

Valena Life

Valena™ Life med Netatmo

Valena Life lysbrytere og stikkontakter kompletterer interiøret ditt. Et smart hjem er naturligvis stilig, men det fremmer også myke verdier som trygghet og komfort. Du får bedre livskvalitet når du bytter ut tradisjonelle lysbrytere og stikkontakter med Valena Life med Netatmo-produkter. De er enkle å styre takket være den nyeste trådløse teknologien, som du får tilgang til via vår gratis app og skytjenester.

Ovipuhelimet

Dørtelefoner

Innendørsvideomodulene (Classe 300 X & Classe 100 X) kommuniserer med smarttelefonen din via en WiFi-tilkobling. På den måten kan du holde øye med hjemmet ditt og fjernstyre samtalene dine, selv når du ikke er hjemme.