Skip to main content
Logo print

Offentlig lading | Legrand Norway

Lading av elektriske kjøretøy uansett hvor du reiser!

Uansett hvor du kjører – til jobben, butikken eller byen – på ett eller annet tidspunkt trenger elbilen din mer strøm for å holde deg gående. Ensto ladeutstyr for elektriske kjøretøy er utviklet og produsert for å tåle en rekke typer bruk og forhold. Med mer enn ti års erfaring er vi pionerer når det gjelder elektrisk transport. Enhetene våre er egnet for operatører, landsbyer og byer, kjøpesentre og arbeidsplasser, og opptil 22 kW med ladestrøm holder deg gående selv med kortere stopp. I tillegg til laderne sørger EV Cloud for enkel tilkobling og kontroll av enheter og brukere.


Työpaikalla

På jobben


Etter hvert som elbiler og ladbare hybrider blir mer vanlige, er arbeidsplassen også et naturlig sted å lade bilen. Pionerer på feltet gir en ladestrøm for ansatte og kunder for å øke merkevareimage og kommunisere viktigheten av miljømessig bærekraft. Enstos ladeløsninger fremmer arbeidsgiverens evne til å garantere nye muligheter, inkludert goder for de ansatte.

Enstos ladesystem lar brukere definere forskjellige profiler og gi tilgang til gjester. Selve ladeenheten kan også fungere som et blikkfang eller brukes til kommunikasjonsformål, for ikke å nevne markedsføring. Ensto Media kombinerer en ladeenhet med et stort mediadisplay til et blikkfang som definitivt ikke vil gå ubemerket hen. Produktene våre som er egnet for offentlig lading inkluderer kraftige Ensto Wallbox og nydelige Ensto Pro og Ensto Media.

Kaupassa

På butikken


Å lade en elbil mens du handler skaper et veldig positivt inntrykk, og gir et bedre inntrykk av merkevaren for kjøpesenteret og butikkene. Elbilsjåfører bruker mer tid i butikker mens de lader bilene sine for neste reise. Det er også veldig enkelt å kombinere en ladeavgift med en parkeringsavgift, eller tilby gratis lading hvis du ønsker å tiltrekke deg en spesifikk målgruppe.

Det skybaserte operativsystemet tillater oppgraderinger og ekstern tilgang i tilfelle feil eller bruk av operatøren. Den skybaserte tjenesten er også viktig for å administrere en større infrastruktur av ladeenheter og styre strømbelastningen, for trygg fordeling av begrensede ressurser. Enstos ladesystem tjener både eiere og brukere.