Skip to main content
Logo print

Leilighetsbygg | Legrand Norway

Løsninger for elektrifisering av leilighetsbygg

Enstos leilighetsbygg-konsept er en enkel og rimelig måte å elektrifisere et leilighetsbygg på. Konseptet utmerkethet er basert på riktig produktvalg og konkurransedyktige priser.


Kaksi ihmistä kerrostalon edessä

 

Vi gjør jobben din enklere på hvert eneste trinn av prosjektet:

  • Materialer i prospektet enklere
  • Utvidet prosjektgaranti
  • Konkurransedyktige priser – kjøp mer, spar mer

Se Ensto-tilbudet nedenfor eller last ned brosjyren med en presentasjon av Enstos løsninger for elektrifisering av leilighetsbygg!

Se også Enstos designerverktøy.


Kjøp mer - spar mer

Vi tilbyr deg et gjennomtenkt Ensto-sortiment og konkurransedyktige priser. Jo flere produktområder, desto mer sparer du!

Materialer til husmappen

Du kan enkelt hente materialene du trenger ved å klikke på elektrisitetsnummeret!

Å bygge en mer bærekraftig verden

Vi er hele tiden på utkikk etter måter å redusere energiforbruket og effektivisere driften på.


Sähkökeskukset

Elektrisitetssentraler

Ensto elektrisitetssentraler og IT-skap er kjent for sin enkle installasjon, oversiktlighet og stilrene design. Ensto er det pålitelige valget ved renovering og oppussing av boligblokker, der el- og telekabler må byttes ut for å oppfylle nye generelle kabel- og jordfeilforskrifter.

Valaistus

Belysning

Med riktig belysningsløsning kan du redusere energikostnadene med opptil 80 % per år. Det er en betydelig besparelse. Når du kombinerer Ensto LED-armaturer med bevegelsesfølsom styring, får du den mest kostnadseffektive belysningsløsningen. Armaturene våre bruker to teknologier: PIR (reagerer på bevegelse av objekter med ulik temperatur) og radar (reagerer på all bevegelse). De ulike bevegelsesdeteksjonsteknologiene kan kombineres i henhold til eiendommens behov.

Asennuskalusteet

Installasjonsmøbler

Installasjonsutstyr er en viktig del av funksjonell elektrisk bygnings-teknologi og en vesentlig faktor i arkitektur og interiør i en bolig. De må kunne tåle daglig bruk uten feil, men også appellerer til øyet år etter år, til tross for endringer i interiørstilen. I moderne hjem trenger man langt flere stikkontakter, brytere og justeringsmuligheter enn før.

Lämmitys

Oppvarming

Varmt baderomsgulv under føttene er mer enn bare en mild godmorgen-hilsen. Elektrisk gulvvarme sikrer at fuktige rom forblir tørre og hindrer at konstruksjonene blir skadelige. Dette er i beboerens og boligselskapets felles interesse. Installasjon av Ensto-varmesystemer anbefales å gjøres i forbindelse med rørrenovering eller badoppussing i en leilighet.

Sulanapito

Frostbeskyttelse

Trygghet på gangveier er hovedsakelig boligselskapets ansvar. Is som henger fra taket og faller ned, samt isete gangveier utgjør en fare for fotgjengernes sikkerhet. I tillegg forårsaker ødelagte takrenner og rør på grunn av is ofte dyre fuktighetsskader i husets struktur. Snøsmelting er nødvendig forebyggende vedlikehold av eiendommen.

Sähköauton lataus

Elbil lading

Elegant og holdbar Ensto-ladeenhet gjør lading enkelt og trygt, og garanterer en elektrisk kjøreopplevelse! Ensto One passer best for boligselskaper der det er flere brukere. Ensto One sammen med EV Manager sikrer smidig brukeradministrasjon, brukerspesifikk forbruksrapportering og belastningsstyring.

title
PLAY