Skip to main content
Logo print

Datasentre | Legrand Norway

Datasentre

Servicesentre utvikler seg stadig, grunnet faktorer som skydatabehandling, delte tjenester, miljømessig påvirkning og mer. Derfor har vi utviklet et stort utvalg av modulære løsninger for å dekke behovene dine, for små så vel som store datasentre. Påse kontinuitet for systemet under alle omstendigheter!


Datakeskusmies

Vi utvikler pålitelige, effektive og skalerbare løsninger for datasenter-infrastruktur

Datasentrenes rolle utvikler seg stadig, hovedsakelig grunnet databehandling i skyen, en økning i datavolum og reduserte IT-omkostninger. Med tiden blir datasenterets miljø stadig mer komplekst og dynamisk, hvilket skaper nye utfordringer for design og fremtidssikring av datasentres infrastruktur.  Å bygge et datasenter krever høy grad av fleksibilitet og modularitet – bare på denne måten er det mulig å tilpasse seg de stadig skiftende markedsbehovene.  I tillegg blir prosjekter også stadig mer komplekse ettersom globaliseringen blir mer intens og omfattende. Gitt alt dette, er støtten og de andre støttetjenestene fra en erfaren og pålitelig partner uvurderlig. 

Du kan dra nytte av optimal tilgjengelighet for kritisk viktige funksjoner, med prisbelønnede løsninger fra Legrand, Minkels, Zucchini, modulan og Raritan. Vårt lokale ekspertteam designer og bygger innovative løsninger som skap, kjøle- og strømforsyningssystemer, strukturert kabling og tilgangsadministrasjon for å møte dine individuelle krav. Legrand har over 30 års erfaring og tusenvis av fornøyde kunder, og vil bli din pålitelige partner.

Utfordringen ved datasentre


Datasentre blir stadig viktigere i dagliglivene våre, og det å sikre at de drives så effektivt og sikkert som mulig er en prioritet for alle bedrifter.

Legrand leverer omfattende løsninger for å tilfredsstille de voksende behovene til dagens datasentre, med mange innovasjoner for tilkobling, fysisk infrastruktur, kabelstyring, strøm og kjøling. Disse systemene støtter neste generasjons teknologier med smidighet for fremtidig vekst, energi- og installasjonseffektivitet kombinert med suveren design. Les mer om hvordan Legrand kan hjelpe deg å møte morgendagens krav så vel som dagens.