Skip to main content
Logo print

Mini-datasentre | Legrand Norway

Mini-datasentre

Minkels’ løsninger for små datasentre er enkle å bestille. Enkelhet kombinert med pålitelighet, effektivitet og økonomi – disse ferdigmonterte løsningene er tilgjengelige fra Minkels standard produktkatalog. Naturligvis kan alle løsningene utfylles med et bredt utvalg av alternativer og tilbehør.


Profesjonell IT-infrastruktur som er klar til bruk og kostnadseffektiv


IT-miljøets pålitelighet blir stadig viktigere, og IT-maskinvare er nå en viktig form for infrastruktur for kontinuitet i mange bedrifter. For å gjøre det enklere, har Minkels og Legrand sammen utviklet MatrixCube. Dette er et enkelt, direkte distribuerbart, kostnadseffektivt system for små og mellomstore bedrifter som reduserer belastningen på IT-ledere på en enkel måte.

Løsningen utviklet av Minkels og Legrand kombinerer strømfordeling, kjøling, skap- og mekanisk infrastruktur – og MatrixCube er faktisk et komplett og kompakt serverrom.  Uansett er ikke MatrixCube begrenset av plass, og kan monteres på nesten hvilket som helst område hos en bedrift. Ingen betydelige endringer på bygningen kreves. Vi vil definere dine nøyaktige behov sammen med deg, og deretter installere MatrixCube på et sted som dekker disse behovene.

Hvordan fungerer det?


MatrixCube ble utviklet med tanke på enkelhet, pålitelighet og effektivitet. Systemet er så enkelt at du kan bestille standardmonteringen med bare ett produktnummer. Og naturligvis kan standardkonfigurasjonen utvides med et bredt utvalg av tilbehør. Vi gjør alt vi kan for å sikre enkelhet i monterings- og ordreprosessen!

MicroCube

MicroCube

Grunnet økt bruk av skydatabehandling, har mange bedrifter redusert størrelsen på serverrommene sine og dermed redusert energikostnadene. Kjører bedriftens interne serverrom færre applikasjoner enn før? Ville det vært logisk å beholde kun den viktige informasjonen du trenger for virksomheten internt? Hvis svaret er ja, er det på tide å bytte til energieffektive mini-datasentre som er klare til bruk. Uansett om virksomheten ønsker å optimalisere plassen i serverrommet eller lav ventetid og raskere tilgang til data, er MiniCube den ideelle løsningen. MiniCube har alt som trengs for et fullstendig datasenter, med kapsling, strøm, kontroll og kjøling i ett kompakt system. MiniCube er ferdig forhåndskonfigurert og klar til umiddelbar bruk. IT-lederen din vil takke deg!


Fordeler

 • En pålitelig og kostnadseffektiv løsning for serverrommet
 • Uavhengig av bygningen og enkel å installere
 • Energieffektive skap og racks for IT-infrastrukturen
 • Velutprøvd teknologi
 • En løsning som er klar for bruk, inkludert installering og konfigurering
MatrixCube

MatrixCube

MatrixCube - en klar til bruk, kostnadseffektiv og profesjonell IT-infrastruktur. Et pålitelig IT-miljø blir stadig viktigere for bedrifter, siden det er avgjørende for en uavbrutt kontinuitet og suksess for en virksomhet.  Minkels og Legrand utviklet MatrixCube for å hjelpe bedrifter å bygge et pålitelig IT-miljø. Det er en enkel, klar til bruk og kostnadseffektiv løsning for små og mellomstore bedrifter. MatrixCube gjør jobben enklere og mer effektiv for IT-ledere.

Fordelene med MatrixCube

 • En pålitelig og kostnadseffektiv løsning for serverrommet
 • Uavhengig av bygningen og enkel å installere
 • Energieffektiv beskyttelse for IT-infrastrukturen
 • Velutprøvd teknologi
 • En bruksklar løsning, inkludert installasjon og igangkjøring
 • Tilpasninger mulig for å passe dine spesifikke behov
 • Vil du vite hvordan MatrixCube fungerer? Se animasjonen

Standardkonfigurasjonen kan bestilles med ett enkelt produktnummer. Den består av følgende komponenter. Minkels og Legrand har utviklet en omfattende løsning som kombinerer strømfordeling, kjøling, beskyttelse og mekanisk infrastruktur, hvilket gjør MatrixCube til et komplett og kompakt serverrom.

MatrixCube avhenger ikke av rommet den er plassert i – den kan installeres i nesten alle rom. Det er derfor ikke behov for større ombygging fra selskapets side. Under konsultasjonen bestemmer vi dine forretningsbehov og setter sammen en MatrixCube som er skreddersydd for deg.