Skip to main content
Logo print

Mobile datasentre | Legrand Norway

Mobile datasentre

Dette er en modulær løsning for mobil datalagring i dagens digitale økonomi, hvor tilgjengeligheten til digitale systemer er avgjørende. En god infrastruktur er uvurderlig for uavbrutt oppetid. Datasentre kreves for å kjøre skytjenester, mobilapper og andre digitale tjenester.


En modulær løsning for mobil datalagring


Stadig flere organisasjoner kommer til den konklusjon at digitale rom er avgjørende for sin daglige drift. I vurderingen av denne problemstillingen er et sentralt fokus på forretningskontinuitet og evnen til å komme seg etter kriser. Eksisterende (skybaserte) datasentre er funksjonelle områder for datalagring, men det er et økende behov for ytterligere kortsiktig kapasitet for å dekke gjeldende lagringsbehov. Firmaer foretrekker modulære løsninger, og godtar ikke avbrudd i prosesser som er prioriteter for forretningsdriften.

ENGIE

For å møte kravene til en fullstendig mobil datasenterløsning, har Engie utviklet et helintegrert modulært og mobilt datasenter sammen med Legrand: Engie Mobile Data Centre (EMDC) – driftet av Legrand. Dette ferdigbygde, mobile datasenteret kombinerer Engie Refrigerations kjøleløsninger med Legrands energieffektive datasenterteknologi og -kunnskap. Resultatet er optimale resultater og uavbrutt ytelse. Hvis du trenger ekstra kapasitet på kort varsel eller ønsker å holde databeskyttelsesrelaterte data utenfor skyen, er denne unike og fleksible infrastrukturløsningen for datalagring lett tilgjengelig. En EMDC er et flott (midlertidig) alternativ til et konvensjonelt datasenter ved renovering, utvidelse eller oppgradering av fasiliteter.

Edut

Fordeler


  • Ansvarlig teknologi, energieffektivitet og kostnadsbesparinger
  • En «plug-and-play» multifunksjonell løsning for datasentre
  • Siden det er mobilt, kan det enkelt plasseres på ønsket område, som et parkeringsområde eller til og med på taket
  • Til forskjell fra konvensjonelle byggemetoder, forstyrrer ikke denne løsningen organisasjonens primærfunksjoner.
  • Midlertidig, permanent eller plass i et nødstilfelle
  • Rask levering takket være standardmoduler
  • Et nettbasert designverktøy for enkelt design
Yleiskonsepti

Et ICT-nøytralt generelt konsept


EMDC er et informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT)-nøytralt generisk konsept designet for industri, infrastruktur og forsyningsmarkeder. Det dekker hele prosessen fra design og distribusjon til tjenesteleveranse, i tillegg til logistikktjenester der det er relevant. Vårt mobile datasenter er tilgjengelig i to størrelser (8 x 3 m og 13 x 3 m), og alle de nødvendige datasenterkomponentene er integrert i denne ene kapslingen. Takket være prefabrikasjon kan leveringstidene være opptil 40 prosent kortere enn ved konvensjonelle datasentre. EMDC er like pålitelig og tilgjengelig som et konvensjonelt datasenter eller serverrom. ENGIE kan selvfølgelig tilby mer enn bare leveransen av en EMDC. Vi tar oss gjerne av alle nødvendige infrastrukturoppgaver, som implementering av strømforsyning eller oppsett av teleforbindelser.